IZDELAVA SPLETNE STRANI

Pove─Źaj svoj posel in prepoznavnost preko spleta

Predstavi svoje izdelke in storitve potencialnim strankam s privla─Źno in u─Źinkovito spletno stranjo, ki jo bova skupaj izdelala po tvojih ┼żeljah.

KJERKOLI IN KADARKOLI

Naj tvoj posel na spletu nikoli ne spi

Spletna stran je tvoj najbolj┼íi prodajni predstavnik, saj tvoje izdelke in storitve predstavlja 24 ur na dan potencialnim strankam povsod po svetu. Na ta na─Źin spletna stran neprestano razvija tvoj posel, tudi medtem ko spi┼í ali se ukvarja┼í z drugimi dejavnostmi.

Tvoja spletna stran vklju─Źuje

Fleksibilne pakete izdelave spletnih strani, ki so prilagojeni prora─Źunu in potrebam posameznika.┬á

Spletna stran, ki je prilagojena tvojim ┼żeljam

Skupaj bova izdelala kakovostno spletno stran, ki┬á bo oblikovana to─Źno po tvojih ┼żeljah in potrebah.

Ugodni paketi, ki ustrezajo tvojemu prora─Źunu in ciljem

Ugodni in fleksibilni paketi za izdelavo spletnih strani, ki so prilagojeni tvojemu prora─Źunu in ciljem.

Dostopnost spletne strani na vseh zaslonih

Tvoja spletna stran bo po izdelavi 100% pripravljena za ogled na pametnih telefonih, tablicah in ra─Źunalnikih.

Urejanje vsebine z enostavnim urejevalnikom

Preprost urejevalnik ti bo omogo─Źil hitro in enostavno prilagajanje vsebine, brez potrebe po tehni─Źnem znanju ali kodiranju.

SEO optimizirana spletna stran za iskalnike

Samo lepa stran ni dovolj. Izdelal ti bom tehni─Źno optimizirano spletno stran, ki bo prikazana v iskalnkih.

Zanesljiva za┼í─Źita za brezskrbno poslovanje

Na spletu lahko posluje┼í brezskrbno, saj je v vsakem paketu izdelave spletne strani vgrajena zanesljiva za┼í─Źita.

LOREM IPSUM DOLOR

Cross-selling storitve ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vzdr┼żevanje spletnih strani

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Add Your Heading Text Here

Tempus auctor tincidunt rutrum imperdiet morbi laoreet massa dictum suscipit. Consequat tempor orci interdum magnis mollis lobortis fermentum accumsan hendrerit.

Dusko avatar rumeni

Imaš še vedno vprašanja?

Tukaj sem, da ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja!

Spletna stran je danes zelo pomemben element vsakega podjetja, ne glede na njegovo velikost ali vrsto dejavnosti. Spletna stran je tvoje spletno izlo┼żbeno okno, ki omogo─Źa predstavitev tvojih izdelkov ali storitev potencialnim┬ástrankam na spletu.

S spletno stranjo lahko┬ádose┼ż veliko ve─Ź ljudi┬ákot s klasi─Źnimi marketin┼íkimi kanali, kot so tiskani oglasi, letaki, bro┼íure ali celo televizijski oglasi. Poleg tega je spletna stran vedno dosegljiva, ne glede na uro ali dan, kar ti omogo─Źa, da predstavi┼í svoje izdelke ali storitve potencialnim strankam┬á24 ur na dan.

Spletna stran ti prav tako omogo─Źa, da se pove┼że┼í s strankami na nov in┬ábolj interaktiven na─Źin, kot bi lahko na primer preko letakov ali plakatov. Na spletni strani lahko ponudi┼í┬áve─Ź informacij o svojih izdelkih ali storitvah, vklju─Źno z ocenami drugih strank, ki lahko pove─Źajo┬ázaupanje novih strank. Poleg tega lahko na spletni strani ponudi┼í tudi na─Źine za enostavno naro─Źanje izdelkov ali storitev ter omogo─Źi┼í interakcijo s strankami preko obrazcev za stik ali klepetalnikov v ┼żivo.

Spletna stran ti lahko tudi pomaga izbolj┼íati svojo prisotnost na spletu, saj ti┬áomogo─Źa optimizacijo za iskalnike, kar┬ápove─Źa tvojo vidljivost in ti pomaga pridobiti ve─Ź strank. Poleg tega lahko s spletno stranjo ustvari┼í tudi dru┼żabno mre┼żenje, ki bo tvoje stranke spodbudilo k interakciji z vami in k izmenjavi izku┼íenj z drugimi uporabniki.

Na splo┼íno ima spletna stran ┼ítevilne prednosti za tvoje podjetje,┬ásaj ti pomaga dose─Źi nove stranke, pove─Źati prepoznavnost tvojega podjetja in se bolje povezati s strankami. Spletna stran je danes nujnost, ki jo potrebuje vsako podjetje, ki si ┼żeli uspeha v digitalni dobi.

Ve─Ź o pomembnosti spletne strani za tvoje podjetje, si lahko prebere┼í v mojem ─Źlanku:┬áSpletna stran: Top 9 razlogov, zakaj jo potrebuje┼í za svoj posel.

Izdelava spletne strani lahko traja razli─Źno dolgo, odvisno od ve─Ź dejavnikov, kot so velikost in kompleksnost strani ter ┼ítevilo funkcij, ki jih ┼żeli┼í vklju─Źiti. V povpre─Źju lahko izdelava osnovne spletne strani┬átraja od nekaj dni do nekaj tednov, medtem ko lahko izdelava bolj zapletene strani┬átraja ve─Ź mesecev.

Pomembno je tudi, da se zaveda┼í, da je izdelava spletne strani proces, ki zahteva tvoje sodelovanje. Pri izdelavi spletne strani je pomembno, da se dogovoriva o ciljih, funkcijah in videzu spletne strani, kar lahko vpliva na ─Źasovni okvir izdelave.

─îe ┼żeli┼í, da se izdelava tvoje spletne strani izvede hitreje, lahko to pospe┼íi┬ás pravo─Źasnim zagotavljanjem vsebine in gradiva, ki jih ┼żeli┼í vklju─Źiti na spletno stran ter s tem, da redno sodeluje┼í pri odlo─Źitvah in odobritvah.

Za natan─Źnej┼íi ─Źasovni okvir izdelave tvoje spletne strani┬áme kontaktiraj, saj bom lahko na podlagi tvojih zahtev ocenil ─Źasovni okvir izdelave.

Izdelava spletne strani je zagotovo korak v pravo smer, vendar pa samo izdelava spletne strani┬áni dovolj za pove─Źanje posla. Spletna stran je le orodje, ki vam pomaga dose─Źi va┼íe cilje, vendar morate ┼íe vedno izvesti druge korake za dosego teh ciljev.

Za pove─Źanje posla je potrebno izvajati marketin┼íke dejavnosti, ki bodo┬áprivabile ve─Ź obiskovalcev┬ána tvojo spletno stran, in nato pretvoriti te obiskovalce v stranke.

To se lahko dose┼że z izvajanjem razli─Źnih marketin┼íkih strategij, kot so┬áSEO optimizacija,┬áogla┼íevanje na spletu,┬ádru┼żbeni mediji, e-po┼ítni marketing itd.

Cena izdelave spletne strani je dolo─Źena na podlagi ve─Ź dejavnikov, med katerimi so obseg in kompleksnost projekta, ┼żelene funkcionalnosti, oblikovanje, prora─Źun stranke ter dodatne storitve, kot je vzdr┼żevanje. Na podlagi teh dejavnikov se ocenijo stro┼íki in ─Źas, ki se vlo┼żijo v projekt, ter izda natan─Źna ponudba.

Izdelava spletnih strani cenik

Z veseljem ti bom razlo┼żil/a, kako lahko sodelujeva pri┬áizdelavi tvoje spletne strani. Najprej bi ti predstavil svoj proces dela, ki vklju─Źuje naslednje korake:

  1. Zbiranje informacij:┬áV prvi fazi se sestaneva tako, da zberem informacije o tvojih ┼żeljah, ciljih in potrebah glede spletne strani. Tako dobim vpogled v to, kak┼íno spletno stran bi si ┼żelel/a.

  2. Na─Źrtovanje:┬áNa podlagi zbranih informacij oblikujem na─Źrt za izdelavo spletne strani, ki vklju─Źuje oblikovanje strukture, dizajna in funkcionalnosti strani.

  3. Oblikovanje:┬áV tej fazi oblikujem vizualni dizajn spletne strani in jo prilagodim tvojim ┼żeljam in potrebam.

  4. Razvijanje:┬áKo je oblikovanje potrjeno, nadaljujem z razvojem spletne strani. To vklju─Źuje izdelavo, testiranje in optimizacijo spletne strani za hitrost in uporabni┼íko izku┼ínjo.

  5. Testiranje in popravki:┬áPreden spletno stran objaviva, jo temeljito testiram in izvedem popravke, ─Źe so potrebni.

  6. Objava in vzdr┼żevanje: Po tem, ko je spletna stran pripravljena in testirana, jo objavim na spletu. V kolikor je dogovorjeno oziroma si izbral paket z vzdr┼żevanjem potem tvojo stran tudi posodabljam in vzdr┼żujem, da ostaja varna ter deluje brez te┼żav.

Pri izdelavi spletne strani je pomembno, da sodelujem s tabo, da lahko izpolnim tvoje ┼żelje in potrebe. Ves ─Źas ti bom omogo─Źal vpogled v napredek dela in te obve┼í─Źal o morebitnih spremembah. Tvoji komentarji in povratne informacije so zame klju─Źni, da lahko ustvarim spletno stran, ki ti bo v┼íe─Ź in jo bo┼í lahko uporabljal u─Źinkovito.

Seveda, nudim tudi┬ávzdr┼żevanje spletnih strani, tako da ti┬áni treba skrbeti za to sam. Poskrbel bom, da bo tvoja spletna stran vedno v najbolj┼íi mo┼żni obliki, tako da bo delovala gladko in brez te┼żav. To pomeni, da ti ni potrebno┬áizgubljati ─Źasa, truda in ┼żivcev┬ápri re┼íevanju tehni─Źnih te┼żav ali posodabljanju spletne strani. Namesto tega bom jaz poskrbel za vse potrebno, da bo tvoja spletna stran vedno pripravljena na nove obiskovalce in da bodo tvoje storitve vedno na dosegu roke. Skupaj bova ustvarila uspe┼íno spletno prisotnost.

Gostovanje spletne strani je odvisno od paketa, ki ga izbere┼í. ─îe se odlo─Źi┼í za naro─Źni┼íki paket, je gostovanje vklju─Źeno. V nasprotnem primeru pa mora┼í sam poskrbeti za gostovanje in druge storitve vzdr┼żevanja. Nudim tudi pakete vzdr┼żevanja spletnih strani, ki jih lahko izbere┼í glede na svoje potrebe.

Ve─Ź o vzdr┼żevanju spletnih strani

Pri izdelavi uporabljam odzivno oblikovanje spletne strani (responsive design), kar pomeni da se bo tvoja spletna stran prilagajala razli─Źnim velikostim zaslona, od mobilnih telefonov do tabli─Źnih ra─Źunalnikov in namiznim ra─Źunalnikov.

Seveda, vsaka postavitev spletne strani vsebuje osnovno SEO optimizacijo, ki zagotavlja, da bo spletna stran prikazana v iskalniku.

V moji ponudbi bo┼í na┼íel tudi pakete naprednih tehnik SEO optimizacije, ki zagotovijo┬ábolj┼íe pozicije v iskalniku, kar pripelje do┬áve─Źje obiskanosti┬átvoje spletne strani. Ve─Źja obiskanost spletne strani pove─Źa mo┼żnost novih povpra┼íevanj, prodaje in telefonskih klicev, ki jih lahko┬ápretvori┼í v nov posel.

Ve─Ź o paketih SEO optimizacije

─îe spletno stran ne posodabljamo redno, se lahko pojavijo ┼ítevilne te┼żave, kot so izpostavljenost vdorom, ranljivost za zlorabe, te┼żave z delovanjem, slab┼ía uporabni┼íka izku┼ínja ter izguba potencialnih strank. Posodobitve so klju─Źne za ohranjanje varnosti, funkcionalnosti in uspe┼ínosti spletne strani. Posodabljanje spletnih strani se priporo─Źa vsaj enkrat mese─Źno.

V primeru, da se odlo─Źi┼í za naro─Źni┼íki paket, se lahko brez skrbi, saj so posodobitve spletne strani vklju─Źene!

Za─Źniva tvoj projekt

Pove─Źaj prepoznavnost in posel svojega podjetja z ugodnimi cenami digitalnega marketinga.