IZDELAVA SPLETNE STRANI

Povečaj svoj posel in prepoznavnost preko spleta

Predstavi svoje izdelke in storitve potencialnim strankam s privlačno in učinkovito spletno stranjo, ki jo bova skupaj izdelala po tvojih željah.

Izdelava spletne strani po želji
KJERKOLI IN KADARKOLI

Naj tvoj posel na spletu nikoli ne spi

Spletna stran je tvoj najboljši prodajni predstavnik, saj tvoje izdelke in storitve predstavlja 24 ur na dan potencialnim strankam povsod po svetu. Na ta način spletna stran neprestano razvija tvoj posel, tudi medtem ko spiš ali se ukvarjaš z drugimi dejavnostmi.

Zakaj se odločiti zame?

Uživaj v vseh prednostih, ki ti jih nudim pri izdelavi tvoje nove spletne strani.

Spletna stran, ki je prilagojena tvojim željam

Skupaj bova izdelala kakovostno spletno stran, ki  bo oblikovana točno po tvojih željah in potrebah.

Ugodni paketi, ki ustrezajo tvojemu proračunu in ciljem

Ugodni in fleksibilni paketi za izdelavo spletnih strani, ki so prilagojeni tvojemu proračunu in ciljem.

Dostopnost spletne strani na vseh zaslonih

Tvoja spletna stran bo po izdelavi 100% pripravljena za ogled na pametnih telefonih, tablicah in računalnikih.

Urejanje vsebine z enostavnim urejevalnikom

Preprost urejevalnik ti bo omogočil hitro in enostavno prilagajanje vsebine, brez potrebe po tehničnem znanju ali kodiranju.

SEO optimizirana spletna stran za iskalnike

Samo lepa stran ni dovolj. Izdelal ti bom tehnično optimizirano spletno stran, ki bo prikazana v iskalnikih.

Zanesljiva zaščita za brezskrbno poslovanje

Na spletu lahko posluješ brezskrbno, saj je v vsakem paketu izdelave spletne strani vgrajena zanesljiva zaščita.

Koraki izdelave spletne strani

Od začetne vizije in načrtovanja do uresničitve in dosega tvojih ciljev.

1

Načrtovanje uporabniške izkušnje (UX)

Pred samo izvedbo projekta pripraviva načrt, v katerem natančno opredeliva strukturo in funkcionalnost spletne strani. Skupaj določiva cilje projekta, analizirava konkurenco in preveriva trg, vključno s tvojo spletno stranjo, če jo že imaš. Na podlagi ciljev opredeliva projekt, določiva obseg dela in nato ti predstavim najboljše možnosti izvedbe.

2

Oblikovanje spletne strani

Pri oblikovanju spletne strani ali trgovine se osredotočam na izgled, barve in fotografije, ki ustvarjajo vtis na obiskovalca. Skupaj postaviva strukturo, prilagojeno tvoji vsebini in ciljem. Dober dizajn izboljšuje interakcijo spletne strani z uporabnikom. Tvoje spletno mesto bo prilagodljivo na vseh vrstah zaslonov, od namiznih računalnikov do tablic in mobilnih telefonov.

3

Izdelava spletne strani

V tem koraku se osredotočim na gradnjo in razvoj tvoje spletne strani. Začnem z ustvarjanjem osnovne strukture, oblikovanjem vizualnega videza ter vgradnjo funkcionalnosti. Med procesom te redno obveščam o napredku in upoštevam tvoje povratne informacije. Ko je spletna stran popolnoma pripravljena, vključno z vso tvojo vsebino in fotografijami, jo objaviva na spletu.

4

Izobraževanje

V primeru, da želiš samostojno dodajati, urejati in posodabljati vsebino na svoji spletni strani, ti lahko nudim tudi izobraževanje. Z uporabo enostavnega urejevalnika vsebin (CMS) boš imel popoln nadzor nad vsebino na svoji spletni strani. Sam lahko izvajaš posodobitve vsebin, vendar sem na voljo tudi, če želiš, da to opravim namesto tebe, tako da se lahko osredotočiš na svoje poslovanje. Poleg tega ti omogočam tudi spremljanje statistike obiskov tvoje spletne strani.

5

Gostovanje in vzdrževanje

Pri izdelavi spletne strani ti nudim tudi storitve gostovanja, podpore in vzdrževanja. Kot del mojega celovitega pristopa poskrbim za kakovostno in zanesljivo gostovanje na hitrih strežnikih, da ti omogočim varno spletno prisotnost. Poleg tega se pri izbiri naročniškega paketa osredotočim na zagotavljanje sveže in posodobljene spletne strani.

6

SEO optimizacija in spletno oglaševanje

Z uporabo naprednih tehnik za SEO optimizacijo poskrbim, da je tvoja spletna stran ustvarjena na način, ki omogoča visoke uvrstitve v iskalnikih, kar pripomore k hitrejšemu odkrivanju s strani potencialnih strank. V vsakem paketu izdelave spletne strani je vključena osnovna ali napredna SEO optimizacija. Za še večjo izpostavljenost tvoje spletne strani pa lahko izvedem tudi spletne oglaševalske kampanje.

Ugodni paketi, ki so prilagojeni tvojim potrebam

Povečaj svojo spletno prisotnost in najdi nove stranke na spletu.
Plačuješ mesečno ali letno. Pri letnem plačilu dobiš 2 meseca brezplačno!

Vizitka

Kratka predstavitev podjetja
od 250 €
+25 € mesečno
Vključeno v paketu:

Osnovni paket

Za začetek posla na spletu
od 500 €
+50 € mesečno
Vključeno v paketu:
Najbolj popularno

Standardni paket

Za povečanje posla na spletu
od 1000 €
+75 € mesečno
Vključeno v paketu:

Premium paket

Za najbolj odločna podjetja
od 2000 €
+100 € mesečno
Vključeno v paketu:
Plačaš enkrat. Ostalo po dogovoru.

Vizitka

Kratka predstavitev podjetja
od 500 €
Ni vključeno v paketu:

Osnovni paket

Za začetek posla na spletu
od 1000 €
Ni vključeno v paketu:
Najbolj popularno

Standardni paket

Za povečanje posla na spletu
od 2000 €
Ni vključeno v paketu:

Premium paket

Za najbolj odločna podjetja
od 4000 €
Ni vključeno v paketu:
REZULTATI SO VSE, KAR ŠTEJE

Moji projekti v številkah

Na koncu vsakega zaključenega projekta se razkrivajo rezultati.
0 M
SPLETNIH
OBISKOV
0 K
PREJETIH
POVPRAŠEVANJ
0 K
PRODANIH
IZDELKOV
Boban Petoš
Boban Petoš
Lastnik podjetja Inštalacije PETOŠ
Read More
Spletna stran in oglaševanje, ki ju je Duško izdelal za nas, sta presegla vsa naša pričakovanja. V samo nekaj mesecih smo opazili povečanje posla za več kot 100%. Odlično delo!
Aleksandar Gajič
Aleksandar Gajič
Lastnik podjetja Gaja Elektro
Read More
Hvala vam za izdelavo spletne strani! Naš posel se je po njeni uvedbi precej povečal. Spletna stran je profesionalna, pregledna in uporabnikom prijazna. Priporočam!
Previous
Next
DUŠKO ODGOVARJA

Pogosto me vprašate

Dusko avatar rumeni

Imaš še vedno vprašanja?

Tukaj sem, da ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja!

Spletna stran je danes zelo pomemben element vsakega podjetja, ne glede na njegovo velikost ali vrsto dejavnosti. Spletna stran je tvoje spletno izložbeno okno, ki omogoča predstavitev tvojih izdelkov ali storitev potencialnim strankam na spletu.

S spletno stranjo lahko dosež veliko več ljudi kot s klasičnimi marketinškimi kanali, kot so tiskani oglasi, letaki, brošure ali celo televizijski oglasi. Poleg tega je spletna stran vedno dosegljiva, ne glede na uro ali dan, kar ti omogoča, da predstaviš svoje izdelke ali storitve potencialnim strankam 24 ur na dan.

Spletna stran ti prav tako omogoča, da se povežeš s strankami na nov in bolj interaktiven način, kot bi lahko na primer preko letakov ali plakatov. Na spletni strani lahko ponudiš več informacij o svojih izdelkih ali storitvah, vključno z ocenami drugih strank, ki lahko povečajo zaupanje novih strank. Poleg tega lahko na spletni strani ponudiš tudi načine za enostavno naročanje izdelkov ali storitev ter omogočiš interakcijo s strankami preko obrazcev za stik ali klepetalnikov v živo.

Spletna stran ti lahko tudi pomaga izboljšati svojo prisotnost na spletu, saj ti omogoča optimizacijo za iskalnike, kar poveča tvojo vidljivost in ti pomaga pridobiti več strank. Poleg tega lahko s spletno stranjo ustvariš tudi družabno mreženje, ki bo tvoje stranke spodbudilo k interakciji z vami in k izmenjavi izkušenj z drugimi uporabniki.

Na splošno ima spletna stran številne prednosti za tvoje podjetje, saj ti pomaga doseči nove stranke, povečati prepoznavnost tvojega podjetja in se bolje povezati s strankami. Spletna stran je danes nujnost, ki jo potrebuje vsako podjetje, ki si želi uspeha v digitalni dobi.

Več o pomembnosti spletne strani za tvoje podjetje, si lahko prebereš v mojem članku: Spletna stran: Top 9 razlogov, zakaj jo potrebuješ za svoj posel.

Izdelava spletne strani lahko traja različno dolgo, odvisno od več dejavnikov, kot so velikost in kompleksnost strani ter število funkcij, ki jih želiš vključiti. V povprečju lahko izdelava osnovne spletne strani traja od nekaj dni do nekaj tednov, medtem ko lahko izdelava bolj zapletene strani traja več mesecev.

Pomembno je tudi, da se zavedaš, da je izdelava spletne strani proces, ki zahteva tvoje sodelovanje. Pri izdelavi spletne strani je pomembno, da se dogovoriva o ciljih, funkcijah in videzu spletne strani, kar lahko vpliva na časovni okvir izdelave.

Če želiš, da se izdelava tvoje spletne strani izvede hitreje, lahko to pospeši s pravočasnim zagotavljanjem vsebine in gradiva, ki jih želiš vključiti na spletno stran ter s tem, da redno sodeluješ pri odločitvah in odobritvah.

Za natančnejši časovni okvir izdelave tvoje spletne strani me kontaktiraj, saj bom lahko na podlagi tvojih zahtev ocenil časovni okvir izdelave.

Izdelava spletne strani je zagotovo korak v pravo smer, vendar pa samo izdelava spletne strani ni dovolj za povečanje posla. Spletna stran je le orodje, ki vam pomaga doseči vaše cilje, vendar morate še vedno izvesti druge korake za dosego teh ciljev.

Za povečanje posla je potrebno izvajati marketinške dejavnosti, ki bodo privabile več obiskovalcev na tvojo spletno stran, in nato pretvoriti te obiskovalce v stranke.

To se lahko doseže z izvajanjem različnih marketinških strategij, kot so SEO optimizacijaoglaševanje na spletudružbeni mediji, e-poštni marketing itd.

Cena izdelave spletne strani je določena na podlagi več dejavnikov, med katerimi so obseg in kompleksnost projekta, želene funkcionalnosti, oblikovanje, proračun stranke ter dodatne storitve, kot je vzdrževanje. Na podlagi teh dejavnikov se ocenijo stroški in čas, ki se vložijo v projekt, ter izda natančna ponudba.

Izdelava spletnih strani cenik

Z veseljem ti bom razložil/a, kako lahko sodelujeva pri izdelavi tvoje spletne strani. Najprej bi ti predstavil svoj proces dela, ki vključuje naslednje korake:

  1. Zbiranje informacij: V prvi fazi se sestaneva tako, da zberem informacije o tvojih željah, ciljih in potrebah glede spletne strani. Tako dobim vpogled v to, kakšno spletno stran bi si želel/a.

  2. Načrtovanje: Na podlagi zbranih informacij oblikujem načrt za izdelavo spletne strani, ki vključuje oblikovanje strukture, dizajna in funkcionalnosti strani.

  3. Oblikovanje: V tej fazi oblikujem vizualni dizajn spletne strani in jo prilagodim tvojim željam in potrebam.

  4. Razvijanje: Ko je oblikovanje potrjeno, nadaljujem z razvojem spletne strani. To vključuje izdelavo, testiranje in optimizacijo spletne strani za hitrost in uporabniško izkušnjo.

  5. Testiranje in popravki: Preden spletno stran objaviva, jo temeljito testiram in izvedem popravke, če so potrebni.

  6. Objava in vzdrževanje: Po tem, ko je spletna stran pripravljena in testirana, jo objavim na spletu. V kolikor je dogovorjeno oziroma si izbral paket z vzdrževanjem potem tvojo stran tudi posodabljam in vzdržujem, da ostaja varna ter deluje brez težav.

Pri izdelavi spletne strani je pomembno, da sodelujem s tabo, da lahko izpolnim tvoje želje in potrebe. Ves čas ti bom omogočal vpogled v napredek dela in te obveščal o morebitnih spremembah. Tvoji komentarji in povratne informacije so zame ključni, da lahko ustvarim spletno stran, ki ti bo všeč in jo boš lahko uporabljal učinkovito.

Seveda, nudim tudi vzdrževanje spletnih strani, tako da ti ni treba skrbeti za to sam. Poskrbel bom, da bo tvoja spletna stran vedno v najboljši možni obliki, tako da bo delovala gladko in brez težav. To pomeni, da ti ni potrebno izgubljati časa, truda in živcev pri reševanju tehničnih težav ali posodabljanju spletne strani. Namesto tega bom jaz poskrbel za vse potrebno, da bo tvoja spletna stran vedno pripravljena na nove obiskovalce in da bodo tvoje storitve vedno na dosegu roke. Skupaj bova ustvarila uspešno spletno prisotnost.

Gostovanje spletne strani je odvisno od paketa, ki ga izbereš. Če se odločiš za naročniški paket, je gostovanje vključeno. V nasprotnem primeru pa moraš sam poskrbeti za gostovanje in druge storitve vzdrževanja. Nudim tudi pakete vzdrževanja spletnih strani, ki jih lahko izbereš glede na svoje potrebe.

Več o vzdrževanju spletnih strani

Pri izdelavi uporabljam odzivno oblikovanje spletne strani (responsive design), kar pomeni da se bo tvoja spletna stran prilagajala različnim velikostim zaslona, od mobilnih telefonov do tabličnih računalnikov in namiznim računalnikov.

Seveda, vsaka postavitev spletne strani vsebuje osnovno SEO optimizacijo, ki zagotavlja, da bo spletna stran prikazana v iskalniku.

V moji ponudbi boš našel tudi pakete naprednih tehnik SEO optimizacije, ki zagotovijo boljše pozicije v iskalniku, kar pripelje do večje obiskanosti tvoje spletne strani. Večja obiskanost spletne strani poveča možnost novih povpraševanj, prodaje in telefonskih klicev, ki jih lahko pretvoriš v nov posel.

Več o paketih SEO optimizacije

Če spletno stran ne posodabljamo redno, se lahko pojavijo številne težave, kot so izpostavljenost vdorom, ranljivost za zlorabe, težave z delovanjem, slabša uporabniška izkušnja ter izguba potencialnih strank. Posodobitve so ključne za ohranjanje varnosti, funkcionalnosti in uspešnosti spletne strani. Posodabljanje spletnih strani se priporoča vsaj enkrat mesečno.

V primeru, da se odločiš za naročniški paket, se lahko brez skrbi, saj so posodobitve spletne strani vključene!

Začniva tvoj projekt

Povečaj prepoznavnost in posel svojega podjetja z ugodnimi cenami digitalnega marketinga.