Pogoji uporabe

zadnja posodobitev: 20. 4. 2023

Uvod

Dobrodošli na moji spletni strani. Zelo sem vesel vašega obiska. Pred nadaljno uporabo preberite pogoje uporabe s katerimi se strinjate in ste zavezani za nadaljno uporabo te spletne strani. Če se ne strinjate s pogoji uporabe vas naprošam da zapustite spletno stran www.dusko.si.Kot lastnik spletne strani ne prevzemam odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij na spletni strani. Pridržujem si pravico kadarkoli spremeniti vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzemam morebitnih posledic teh sprememb.Trudil se bom po največji možni meri za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij navedenih na spletni strani www.dusko.si. V kolikor opazite kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, mi to nemudoma sporočite na info@dusko.si.

Komunikacija

Lastnik bo z uporabnikom stopil v stik prek sredstev komunikacij na daljavo, razen če uporabnik temu izrecno nasprotuje. Vprašanja, pripombe in pritožbe, ki so na kakršenkoli način povezana s tem spletnim mestom ali vsebinami, lahko naslovite na moj elektronski naslov info@dusko.si.

Omejitev in izključitev odgovornosti

Lastnik ne prevzema nobenega jamstva ali garancije za točnost, popolnost in pravilnost podatkov, navedenih na spletnem mestu in ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala uporabniku, ker je se zanesel na objavljene vsebine.Lastnik ne prevzema nobenega jamstva ali garancije glede delovanja ali dostopnosti spletnega mesta ali njegovih delov in ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala uporabniku, ker spletno mesto ali določen del ni bil dostopen ali ni deloval pravilno.Lastnik ne odgovarja za škodo, ki bi zaradi uporabe spletnega mesta nastala na uporabnikovi strojni, programski ali drugi opremi. Uporabnik je dolžan sam poskrbeti za primerno zaščito opreme, s pomočjo katere dostopa do spletnega mesta www.dusko.si.

Povezave na druge spletne strani

V nekaterih primerih vas uporaba spletnih povezav na spletni strani odpelje izven spletnega mesta www.dusko.si. Lastnik spletne strani ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi s temi spletnimi stranmi. Spletne povezave so objavljene v dobri veri in lastnik ni odgovoren za podatke, vsebino, spoštovanje zasebnosti ali kakršnekoli spremembe na spletnih straneh do katerih omogoča povezave.Objava povezav na druge spletne strani ne pomeni kakršnega koli priporočila danega s strani lastnika. Priporočam vam, da natančno preverite pravna obvestila in politiko zasebnosti na drugih spletnih straneh, ki jih boste obiskali.

Avtorske pravice

Vsebina, grafični in drugi elementi na spletni strani, katere imetnik avtorskih pravic je upravljavec in kot taka je predmet avtorske zaščite, razen tistih, ki so drugače označene v teh pogojih uporabe ali neposredno ob vsebini oziroma elementu. Nekatere vsebine so pridobljene s spletnih mest, ki dovoljujejo brezplačno prenašanje različnih grafičnih materialov.Uporabnikom je dovoljeno uporabljati vsebine samo v osebne in nekomercialne namene. Prepovedano je vsakršno drugo razpolaganje z vsebino, ki zajema, a ne izključno, spreminjanje, kopiranje, objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen če to upravljalec izrecno dovoli v pisni obliki. Če uporabnik posreduje kakršnokoli gradivo upravljalcu, brezplačno prenaša vse materialne avtorske pravice in dovoljuje uporabo ter objavo posredovanega gradiva.

Piškotki

Piškotki so neopazne datoteke, ki so začasno shranjene na vašem trdem disku in omogočajo ponudniku prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obišče spletno stran. Lastnik spletne strani uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani in oprimizacijo svojih internih oglasnih aktivnosti.Oglaševalski piškotki spremljajo posameznikovo uporabo spletne strani, razen če se posameznik z uporabo piškotkov ne strinja.Več o piškotkih in o seznamu piškotkov, ki jih uporablja spletno mesto www.dusko.si, si lahko ogledate na spletni povezavi tukaj.

Varovanje podatkov

Vsi posredovani podatki se hranijo v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) in splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki lastnika spletne strani zavezujejo k trajnemu varovanju osebnih podatkov uporabnika.

Uveljavljanje pravic

Vaše pripombe, opozorila, nasvete in prošnje za uveljavljanje vaših pravic mi lahko pošljete na elektronski naslov info@dusko.si.Na ta naslov lahko sporočite tudi vaše zahteve za umik vaših osebnih podatkov, kamor spadajo tudi slikovni in video posnetki iz spletne strani. Vašo zahtevo bom nemudoma spoštoval, ne odgovarjam pa za objavo teh podatkov na strežnikih dugih oseb ali organizacij.

Pritožbe in spori

Za reševanje sporov je pristojno krajevno in stvarno pristojno sodišče.