Ugodni paketi, ki so prilagojeni tvojim potrebam

Povečaj svojo spletno prisotnost in najdi nove stranke na spletu.
Plačuješ mesečno ali letno. Pri letnem plačilu dobiš 2 meseca brezplačno!

Vizitka

Kratka predstavitev podjetja
od 250 €
+25 € mesečno
Vključeno v paketu:

Osnovni paket

Za začetek posla na spletu
od 500 €
+50 € mesečno
Vključeno v paketu:
Najbolj popularno

Standardni paket

Za povečanje posla na spletu
od 1000 €
+75 € mesečno
Vključeno v paketu:

Premium paket

Za najbolj odločna podjetja
od 2000 €
+100 € mesečno
Vključeno v paketu:
Plačaš enkrat. Ostalo po dogovoru.

Vizitka

Kratka predstavitev podjetja
od 500 €
Ni vključeno v paketu:

Osnovni paket

Za začetek posla na spletu
od 1000 €
Ni vključeno v paketu:
Najbolj popularno

Standardni paket

Za povečanje posla na spletu
od 2000 €
Ni vključeno v paketu:

Premium paket

Za najbolj odločna podjetja
od 4000 €
Ni vključeno v paketu:

Vprašanja? Imam odgovore!

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja glede cenika izdelave spletne strani.
Dusko avatar rumeni

Imaš še vedno vprašanja?

Tukaj sem, da ti odgovorim na vsa tvoja vprašanja!

Glavna razlika je v večji fleksibilnosti glede na potrebe posamezne stranke.

Enkratni plačilni paket

Če si tehnično vešča oseba z dovolj znanja s področja računalništva in obenem razpolagaš z dovolj časa ter želiš prevzeti odgovornost za vzdrževanje svoje spletne strani in se redno izobraževati o spletnih tehnologijah, potem je enkratni plačilni paket pravi za tebe.

Naročniški paket

Za tiste, ki niso izkušeni na področju računalništva, nimajo na razpolago veliko časa in bi raje prepustili vzdrževanje spletnih strani meni, da se lahko osredotočijo na svoje poslovne dejavnosti.

Prevzamem vzdrževalna dela za tebe, tako da se lahko brez skrbi posvetite svojemu poslu.

Svojim strankam omogočam več načinov plačila, kot so nakazilo na transakcijski račun (TRR), kreditne kartice, ter preko PayPal-a. Želim, da je proces plačila, čim bolj enostaven in zanesljiv, zato sem poskrbel za različne možnosti plačila.

Absolutno! Če se odločiš za naročniški paket z letnim plačilom, ti podarim 2 brezplačna meseca kot bonus.

Seveda. Poleg izdelave spletnih strani nudim tudi kakovostno vzdrževanje, ki je ključnega pomena za dolgoročno uspešnost na spletu. Tako se lahko ti brezskrbno osredotočiš na svoj posel, medtem ko jaz poskrbim za vse ostalo.

V naročniških paketih so nekatera vzdrževalna dela že vključena: redne posodobitve, spremljanje delovanja, gostovanje spletne strani, varnostne kopije in uredniška asistenca. V paketih enkratnega plačila pa vzdrževalna dela niso vključena.

V svoji spletni trgovini nudim tudi digitalne pakete vzdrževanja, ki jih lahko dokupiš.

Brez spletnega oglaševanja in SEO optimizacije lahko pričakuješ, da bo obiskanost na začetku verjetno nižja. Višina obiskanosti je odvisna od več dejavnikov kot so ciljna publika, vsebina, konkurenca in vaše druge marketinške dejavnosti.

Priporočam, da razmisliš o spletnem oglaševanju in SEO optimizaciji, da bi dosegel/a višjo obiskanost svoje spletne strani.

Seveda. Spletne strani so že v osnovi oblikovane tako, da se lahko nadgrajujejo z novimi funkcionalnostmi. Še posebej z naročniškim paketom in paketi vzdrževanja, ki omogočajo rast tvojega posla in prepoznavnosti podjetja na spletu.

Če se v prihodnosti odločiš za dodatne funkcionalnosti, najprej preveri digitalne pakete v moji spletni trgovini. Če ne najdeš, kar iščeš se lahko nadgradnje uredijo po dogovoru.

Cene, ki so navedene kot npr. “od 500 €”, predstavljajo izhodiščno ceno za izdelavo spletne strani. Ta cena vključuje osnovne stroške, kot so oblikovanje in razvoj spletne strani ter integracija osnovnih funkcionalnosti, ki so navedene v posameznem paketu.

Vendar pa se končna cena lahko razlikuje glede na specifične zahteve in tvoje želje, ki lahko vplivajo na obseg dela in kompleksnost projekta.

Poleg osnovnih stroškov so lahko dodatni stroški, kot so nakup in registracija domene, spletno gostovanje ter morebitne nadgradnje ali dodatne funkcionalnosti, ki jih želiš vključiti. Te dodatne storitve in funkcionalnosti se lahko zaračunajo posebej glede na tvoje potrebe.

Vsekakor se bom potrudil, da ti pripravim končno ceno, ki bo odražala tvoje specifične zahteve in želje glede spletne strani.

Izdelava spletne strani lahko traja različno dolgo, odvisno od več dejavnikov, kot so velikost in kompleksnost strani ter število funkcij, ki jih želiš vključiti. V povprečju lahko izdelava osnovne spletne strani traja od nekaj dni do nekaj tednov, medtem ko lahko izdelava bolj zapletene strani traja več mesecev.

Pomembno je tudi, da se zavedaš, da je izdelava spletne strani proces, ki zahteva tvoje sodelovanje. Pri izdelavi spletne strani je pomembno, da se dogovoriva o ciljih, funkcijah in videzu spletne strani, kar lahko vpliva na časovni okvir izdelave.

Če želiš, da se izdelava tvoje spletne strani izvede hitreje, lahko to pospeši s pravočasnim zagotavljanjem vsebine in gradiva, ki jih želiš vključiti na spletno stran ter s tem, da redno sodeluješ pri odločitvah in odobritvah.

Za natančnejši časovni okvir izdelave tvoje spletne strani me kontaktiraj, saj bom lahko na podlagi tvojih zahtev ocenil časovni okvir izdelave.

Z veseljem ti bom razložil/a, kako lahko sodelujeva pri izdelavi tvoje spletne strani. Najprej bi ti predstavil svoj proces dela, ki vključuje naslednje korake:

  1. Zbiranje informacij: V prvi fazi se sestaneva tako, da zberem informacije o tvojih željah, ciljih in potrebah glede spletne strani. Tako dobim vpogled v to, kakšno spletno stran bi si želel/a.

  2. Načrtovanje: Na podlagi zbranih informacij oblikujem načrt za izdelavo spletne strani, ki vključuje oblikovanje strukture, dizajna in funkcionalnosti strani.

  3. Oblikovanje: V tej fazi oblikujem vizualni dizajn spletne strani in jo prilagodim tvojim željam in potrebam.

  4. Razvijanje: Ko je oblikovanje potrjeno, nadaljujem z razvojem spletne strani. To vključuje izdelavo, testiranje in optimizacijo spletne strani za hitrost in uporabniško izkušnjo.

  5. Testiranje in popravki: Preden spletno stran objaviva, jo temeljito testiram in izvedem popravke, če so potrebni.

  6. Objava in vzdrževanje: Po tem, ko je spletna stran pripravljena in testirana, jo objavim na spletu. Vzdržujem jo in posodabljam, da ostaja varna in deluje brez težav.

Pri izdelavi spletne strani je pomembno, da sodelujem s tabo, da lahko izpolnim tvoje želje in potrebe. Ves čas ti bom omogočal vpogled v napredek dela in te obveščal o morebitnih spremembah. Tvoji komentarji in povratne informacije so zame ključni, da lahko ustvarim spletno stran, ki ti bo všeč in jo boš lahko uporabljal učinkovito.

Začniva tvoj projekt

Povečaj prepoznavnost in posel svojega podjetja z ugodnimi cenami digitalnega marketinga.